Játszóvár Torony alagúttal
Technikai adatok
Rendelési szám: 1003
Ajánl. életkor:5 - 12 év
Méret (sz x h x m):264 x 431 x 320 cm
Esési magasság:148 cm
Biztonsági tér:576 x 786 cm
Ütéscsillapító terület:45,3 m2
Termékcsalád:BUGLO
Letölthető dokumentumok
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
1003a.jpg, fém játszótéri eszköz - Torony alagúttal
fém játszótéri eszköz - Torony alagúttal
Játszóvár Torony alagúttal
Buglo_1003.jpg, fém játszótéri eszköz - Torony alagúttal
fém játszótéri eszköz - Torony alagúttal
Játszóvár Torony alagúttal
Termékleírás

Egy tornyú játszóvár csúszdával, többféle nehézségű feljutási lehetőséggel több gyermek számára. A tornyot stilizált tető fedi. A gyermekek egy függőleges mászó-falon jutnak fel egy alagúthoz, amely a csúszdához visz, vagy egy íves létrán, rögtön a torony játszószintjére. A játszóeszköz konstrukciója szín és formavilágból adódóan innovatív és légies, kivitelezését tekintve mégis robosztus. Anyaga - az élénk színekre festett HDPE panelek - teljesen ellenállók a környezeti hatásoknak. A panelek élei lekerekítettek, ezzel is minimálisra csökkentve a sérülés veszélyét. Az oszlopok, mászólétra és kapaszkodók anyaga kétrétegű, azaz horganyzott és porfestett acél, amely rendkívüli módon ellenálló a környezeti hatásoknak és a vandalizmusnak. Az oszlopok felső végei gumikupakkal vannak fedve, amely nem csak a víz ellen védelmet látja el, hanem egyedi megjelenést is biztosít a terméknek. A csavaranyák szerszám nélkül oldhatatlan polietilén kupakkal fedettek. A kapaszkodók az európai és hazai biztonsági szabványoknak megfelelően készültek, kizárva ezzel az ujjak és a fej beszorulását.
A csúszdatest anyaga rozsdamentes acél, az oldalfal a környezeti hatásokkal szemben teljesen ellenálló polietilén.

Erős acél konstrukció, garantált stabilitás, és a duplasoros rozsdamentes-acél golyóscsapággyal biztosított felfüggesztéseknek köszönhetően évekig karbantartásmentes és vandál-biztos. Tartós és esztétikus.
Az eszköz TÜV tanúsítványa alapján megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak.

RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek: