Játszóvár Stronghold
Technikai adatok
Rendelési szám: 1011
Ajánl. életkor:5 - 12 év
Méret (sz x h x m):364 x 600 x 364 cm
Esési magasság:150 cm
Biztonsági tér:711 x 905 cm
Ütéscsillapító terület:64,4 m2
Termékcsalád:BUGLO
Letölthető dokumentumok
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
1011a.jpg, fém játszótéri eszközök - Játszóvár Stronghold
fém játszótéri eszközök - Játszóvár Stronghold
Játszóvár Stronghold
Buglo_1011.jpg, fém játszótéri eszközök - Játszóvár Stronghold
fém játszótéri eszközök - Játszóvár Stronghold
Játszóvár Stronghold
Termékleírás

“Stronghold” egy kéttornyú multifunkciós játszóvár, amelyet több gyermek használhat egy időben. Egyesít minden, ami egy kiadós játékhoz kell, mindamellett fokozza a gyermekek testi hatékonyságát.  A játszószintek a talajtól 90 és 140 cm-re helyezkednek el.
A tornyokat ferde rámpa köti össze, kapaszkodóhálóval. A tornyokba való feljutás több módon lehetséges, egyik toronynál egy függőleges mászófal színes kapaszkodókkal és egy a kapaszkodást segítő rúddal, ez a mászó-fal egy alagúthoz visz fel, és gyermek onnan mászhat át a másik toronyba. A másik oldalon íves mászóka segíti a feljutást, illetve egy döntött mászófal a kisebbek számára.
Mindkét tornyot stilizált tető fedi és csúszdával felszerelt.
A csúszdatest anyaga rozsdamentes acél, az oldalfal a környezeti hatásokkal szemben teljesen ellenálló polietilén. A játszóeszköz konstrukciója szín és formavilágból adódóan innovatív és légies, kivitelezését tekintve mégis robosztus. Anyaga - az élénk színekre festett HDPE panelek - teljesen ellenállók a környezeti hatásoknak. A panelek élei lekerekítettek, ezzel is minimálisra csökkentve a sérülés veszélyét. Az oszlopok, a mászólétra és kapaszkodók anyaga kétrétegű, azaz horganyzott és porfestett acél, amely rendkívüli módon ellenálló a környezeti hatásoknak és a vandalizmusnak. Az oszlopok felső végei gumikupakkal vannak fedve, amely nem csak a víz ellen védelmet látja el, hanem egyedi megjelenést is biztosít a terméknek. A csavaranyák szerszám nélkül oldhatatlan polietilén kupakkal fedettek. A kapaszkodók az európai és hazai biztonsági szabványoknak megfelelően készültek, kizárva ezzel az ujjak és a fej beszorulását. A kötélhálók biztonságos acélmagos polikaprolaktám anyagúak, felfüggesztésénél a rozsdamentes acél kötélvég, alumínium hüvelybe húzva.

Erős acél konstrukció, garantált stabilitás, és a duplasoros rozsdamentes-acél golyóscsapággyal biztosított felfüggesztéseknek köszönhetően évekig karbantartásmentes és vandál-biztos. Tartós és esztétikus.
Az eszköz TÜV tanúsítványa alapján megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak.

RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek: