Játszóvár Némo
Technikai adatok
Rendelési szám: 1007
Ajánl. életkor:5 - 12 év
Méret (sz x h x m):326 x 578 x 319 cm
Esési magasság:145 cm
Biztonsági tér:683 x 881 cm
Ütéscsillapító terület:60,2 m2
Termékcsalád:BUGLO
Letölthető dokumentumok
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
Buglo_1007.jpg, fém játszótéri eszköz - Némo Játszóvár
fém játszótéri eszköz - Némo Játszóvár
Játszóvár Némo
Termékleírás

A „Némo” egy kéttornyú játszóvár, a nagyobbacska gyerekeknek, amely nagymértékben fejleszti a gyermek erőnlétét és motoros képességeit. A játszószintek a talajtól 120 cm-re helyezkednek el.
A játszószinteket egy íves mászóka köti össze. A tornyokba való feljutás egyik oldalon egy ferde mászófalon lehetséges, színes kapaszkodókkal és egy a kapaszkodást segítő rúddal, de a nagyobbak egy íves függőleges rúdon is feljuthatnak toronyhoz. A másik oldalon íves mászóka adja a feljutás lehetőségét. A tornyok egyikét stilizált tető fedi, a másik toronyhoz csúszda kapcsolódik.

A játszóeszköz konstrukciója szín és formavilágból adódóan innovatív és légies, kivitelezését tekintve mégis robosztus. Anyaga - az élénk színekre festett HDPE panelek - teljesen ellenállók a környezeti hatásoknak. A panelek élei lekerekítettek, ezzel is minimálisra csökkentve a sérülés veszélyét. Az oszlopok, mászókák és kapaszkodók anyaga kétrétegű, azaz horganyzott és porfestett acél, amely rendkívüli módon ellenálló a környezeti hatásoknak és a vandalizmusnak. Az oszlopok felső végei gumikupakkal vannak fedve, amely nem csak a víz ellen védelmet látja el, hanem egyedi megjelenést is biztosít a terméknek. A csavaranyák szerszám nélkül oldhatatlan polietilén kupakkal fedettek. A kapaszkodók az európai és hazai biztonsági szabványoknak megfelelően készültek, kizárva ezzel az ujjak és a fej beszorulását. A kötélhálók biztonságos acélmagos polikaprolaktám anyagúak, felfüggesztésénél a rozsdamentes acél kötélvég, alumínium hüvelybe húzva. A csúszdatest anyaga rozsdamentes acél, az oldalfal a környezeti hatásokkal szemben teljesen ellenálló polietilén.

Erős acél konstrukció, garantált stabilitás, és a duplasoros rozsdamentes-acél golyóscsapággyal biztosított felfüggesztéseknek köszönhetően évekig karbantartásmentes és vandál-biztos. Tartós és esztétikus.
Az eszköz TÜV tanúsítványa alapján megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak.

RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek: