Játszóvár Mesés Akadálypálya kisebbeknek
Technikai adatok
Rendelési szám: 2010
Ajánl. életkor:1 - 7 év
Méret (sz x h x m):340 x 1192 x 316 cm
Esési magasság:90 cm
Biztonsági tér:640 x 1540 cm
Ütéscsillapító terület:elegendő a gyep vagy felső talaj
Termékcsalád:BUGLO
Letölthető dokumentumok
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
2010_(1).jpg, fém játszótéri eszköz - Játszóvár Mesés akadálypálya
fém játszótéri eszköz - Játszóvár Mesés akadálypálya
Játszóvár Mesés Akadálypálya kisebbeknek
Buglo_2010_1_Jatszovarak.jpg, fém játszótéri eszköz - Játszóvár Mesés akadálypálya
fém játszótéri eszköz - Játszóvár Mesés akadálypálya
Játszóvár Mesés Akadálypálya kisebbeknek
Termékleírás

Színes komplett játszótér a sokszínű kalandnak, kicsiknek és nem túl nagyoknak. Tökéletes választás bölcsödébe, óvodába. Egy egész csoport használhatja egyszerre az eszközt, amelyen alagút, csúszda, homokozó, mászóka, mászófal és vártorony is megtalálható a két talajszintű könyöklőkkel ellátott bástyákról nem is beszélve, amelyek szerepjátékokhoz (boltocska, étterem) is megfelelnek. Minden tornyot stilizált toronycsúcs fed. Az élénk színek a barátságos formák és többféle játéklehetőség mozgásban tartja a kivácsi természetű gyermekeket.
A játszóeszköz konstrukciója szín és formavilágból adódóan innovatív és légies, kivitelezését tekintve mégis robosztus. Kétrétegű, azaz horganyzott és porfestett acél, amely rendkívüli módon ellenálló a környezeti hatásoknak és a vandalizmusnak. Az oszlopok felső végei gumikupakkal vannak fedve, amely nem csak a víz ellen védelmet látja el, hanem egyedi megjelenést is biztosít a terméknek. A csavaranyák szerszám nélkül oldhatatlan polietilén kupakkal fedettek. A kapaszkodók az európai és hazai biztonsági szabványoknak megfelelően készültek, kizárva ezzel az ujjak és a fej beszorulását. A kötélhálók biztonságos acélmagos polikaprolaktám anyagúak, felfüggesztésénél a rozsdamentes acél kötélvég, alumínium hüvelybe húzva. A csúszdatest anyaga rozsdamentes acél, az oldalfal a környezeti hatásokkal szemben teljesen ellenálló polietilén.
Erős acél konstrukció, garantált stabilitás, és a duplasoros rozsdamentes-acél golyóscsapággyal biztosított felfüggesztéseknek köszönhetően évekig karbantartásmentes és vandál-biztos. Tartós és esztétikus.
Az eszköz TÜV tanúsítványa alapján megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak.

RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek: