Játszóvár Komplexum Kilenc Torony
Technikai adatok
Rendelési szám: 1016
Ajánl. életkor:6-12 év
Méret (sz x h x m):816 x 1188 x 399 cm
Esési magasság:200 cm
Biztonsági tér:1116 x 1488 cm
Ütéscsillapító terület:166 m2
Termékcsalád:BUGLO
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
1016_Jatszovar_Komplexum_Kilenc_Torony_1.jpg, 1016_Játszóvár Komplexum Kilenc Torony
1016_Játszóvár Komplexum Kilenc Torony
Játszóvár Komplexum Kilenc Torony
1016_Jatszovar_Komplexum_Kilenc_Torony_2.jpg, 1016_Játszóvár Komplexum Kilenc Torony
1016_Játszóvár Komplexum Kilenc Torony
Játszóvár Komplexum Kilenc Torony
Termékleírás

Megszámlálhatatlan játékvariációt kínáló játszóvár komplexum iskolás korosztálynak.

A játszóeszköz konstrukciója szín és formavilágból adódóan innovatív és légies, kivitelezését tekintve mégis robosztus. A panelek anyaga - az élénk színekre festett HDPE panelek - teljesen ellenállók a környezeti hatásoknak. A panelek élei lekerekítettek, ezzel is minimálisra csökkentve a sérülés veszélyét. Az oszlopok, mászókák és kapaszkodók anyaga kétrétegű, azaz horganyzott és porfestett acél, amely rendkívüli módon ellenálló a környezeti hatásoknak és a vandalizmusnak. Az oszlopok felső végei gumikupakkal vannak fedve, amely nem csak a víz ellen védelmet látja el, hanem egyedi megjelenést is biztosít a terméknek. A csavaranyák szerszám nélkül oldhatatlan polietilén kupakkal fedettek. A kapaszkodók az európai és hazai biztonsági szabványoknak megfelelően készültek, kizárva ezzel az ujjak és a fej beszorulását. A kötélhálók biztonságos acélmagos polikaprolaktám anyagúak, felfüggesztésénél a rozsdamentes acél kötélvég, alumínium hüvelybe húzva. A csúszdatest anyaga rozsdamentes acél, az oldalfal a környezeti hatásokkal szemben teljesen ellenálló polietilén. A tűzoltó rúd és íves létra és az ív-csúszda anyaga rozsdamentes acél.

 

 Erős acél konstrukció, garantált stabilitás, és a duplasoros rozsdamentes-acél golyóscsapággyal biztosított felfüggesztéseknek köszönhetően évekig karbantartásmentes és vandál-biztos. Tartós és esztétikus. Az eszköz TÜV tanúsítványa alapján megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak.

RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek: