Játszóvár Két Torony
Technikai adatok
Rendelési szám: 1001
Ajánl. életkor:5 - 12 év
Méret (sz x h x m):382 x 578 x 296 cm
Esési magasság:142 cm
Biztonsági tér:734 x 885 cm
Ütéscsillapító terület:65 m2
Termékcsalád:BUGLO
Letölthető dokumentumok
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
1001_(2).jpg, fém játszótéri eszköz - Két Torony játszóvár
fém játszótéri eszköz - Két Torony játszóvár
Játszóvár Két Torony
Buglo_1001.jpg, fém játszótéri eszköz - Két Torony játszóvár
fém játszótéri eszköz - Két Torony játszóvár
Játszóvár Két Torony
Termékleírás

Kéttornyú játszóvár alagúttal a két játszószint között, többféle nehézségű feljutási lehetőséggel a tornyokba, amely növeli a gyermekek testi hatékonyságát. A tornyokat stilizált tető fedi. A játszóeszköz konstrukciója szín és formavilágból adódóan innovatív és légies, kivitelezését tekintve mégis robosztus. Kétrétegű, azaz horganyzott és porfestett acél, amely rendkívüli módon ellenálló a környezeti hatásoknak és a vandalizmusnak. Az oszlopok felső végei gumikupakkal vannak fedve, amely nem csak a víz ellen védelmet látja el, hanem egyedi megjelenést is biztosít a terméknek. A csavaranyák szerszám nélkül oldhatatlan polietilén kupakkal fedettek. A kapaszkodók az európai és hazai biztonsági szabványoknak megfelelően készültek, kizárva ezzel az ujjak és a fej beszorulását. A kötélhálók biztonságos acélmagos polikaprolaktám anyagúak, felfüggesztésénél a rozsdamentes acél kötélvég, alumínium hüvelybe húzva. A gyermekek az egyik toronyba feljuthatnak egy függőleges mászó-falon, vagy egy íves mászórúdon, majd áthaladva egy alagúton a másik játszószintre érkeznek, itt csúszda egészíti ki a szórakoztatást. A tornyok egyikéhez egy multifunkcionális mászóka kapcsolódik, ferde mászó-fallal megtoldva. A csúszdatest anyaga rozsdamentes acél, az oldalfal a környezeti hatásokkal szemben teljesen ellenálló polietilén.

Erős acél konstrukció, garantált stabilitás, és a duplasoros rozsdamentes-acél golyóscsapággyal biztosított felfüggesztéseknek köszönhetően évekig karbantartásmentes és vandál-biztos. Tartós és esztétikus.
Az eszköz TÜV tanúsítványa alapján megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak.

RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek: