Játszóvár Fortress
Technikai adatok
Rendelési szám: 1010
Ajánl. életkor:5 - 12 év
Méret (sz x h x m):666 x 616 x 366 cm
Esési magasság:212 cm
Biztonsági tér:1020 x 1009 cm
Ütéscsillapító terület:103 m2
Termékcsalád:BUGLO
Letölthető dokumentumok
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
1010_b.jpg, fém játszótéri eszköz - Játszóvár Fortress
fém játszótéri eszköz - Játszóvár Fortress
Játszóvár Fortress
Buglo_1010.jpg, fém játszótéri eszköz - Játszóvár Fortress
fém játszótéri eszköz - Játszóvár Fortress
Játszóvár Fortress
Termékleírás

“Fortress” egy háromtornyú multifunkciós játszóvár, amelyet sok gyermek használhat egy időben. Egyesít mindent, ami egy kiadós játékhoz kell, mindemellett fokozza a gyermekek testi hatékonyságát. A játszószintek a talajtól 90 és 140 cm-re helyezkednek el. A két szélső torony csúszdával felszerelt.
A tornyokat egyik helyen függőleges mászó-háló köti össze, a másik helyen ferde rámpa, kapaszkodóhálóval. A tornyokba való feljutás több módon lehetséges, íves mászórúd, döntött mászófal, színes kapaszkodókkal, függőleges létra, és íves mászóka.
A legmagasabb torony oldalához még egy multifunkcionális mászóka is kapcsolódik, mely a következő elemekből áll: mászólétra, mászókötél, függőleges mászófal színes kapaszkodókkal.
A játszóeszköz konstrukciója szín és formavilágból adódóan innovatív és légies, kivitelezését tekintve mégis robosztus. A panelek anyaga - az élénk színekre festett HDPE panelek - teljesen ellenállók a környezeti hatásoknak. A panelek élei lekerekítettek, ezzel is minimálisra csökkentve a sérülés veszélyét. Az oszlopok, mászókák és kapaszkodók anyaga kétrétegű, azaz horganyzott és porfestett acél, amely rendkívüli módon ellenálló a környezeti hatásoknak és a vandalizmusnak. Az oszlopok felső végei gumikupakkal vannak fedve, amely nem csak a víz ellen védelmet látja el, hanem egyedi megjelenést is biztosít a terméknek. A csavaranyák szerszám nélkül oldhatatlan polietilén kupakkal fedettek. A kapaszkodók az európai és hazai biztonsági szabványoknak megfelelően készültek, kizárva ezzel az ujjak és a fej beszorulását. A kötélhálók biztonságos acélmagos polikaprolaktám anyagúak, felfüggesztésénél a rozsdamentes acél kötélvég, alumínium hüvelybe húzva. A csúszdatest anyaga rozsdamentes acél, az oldalfal a környezeti hatásokkal szemben teljesen ellenálló polietilén.

Erős acél konstrukció, garantált stabilitás, és a duplasoros rozsdamentes-acél golyóscsapággyal biztosított felfüggesztéseknek köszönhetően évekig karbantartásmentes és vandál-biztos. Tartós és esztétikus.

Az eszköz TÜV tanúsítványa alapján megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak.

RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek: