Játszóvár Aktív Torony
Technikai adatok
Rendelési szám: 1002
Ajánl. életkor:3 - 12 év
Méret (sz x h x m):170 x 407 x 204 cm
Esési magasság:120 cm
Biztonsági tér:476 x 764 cm
Ütéscsillapító terület:36,4 m2
Termékcsalád:BUGLO
Letölthető dokumentumok
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
1002_sajat_telepites.jpg, fém játszótéri eszköz - Aktív Torony játszóvár
fém játszótéri eszköz - Aktív Torony játszóvár
Játszóvár Aktív Torony
Buglo_1002.jpg, fém játszótéri eszköz - Aktív Torony játszóvár
fém játszótéri eszköz - Aktív Torony játszóvár
Játszóvár Aktív Torony
Termékleírás

Egytornyú játszóvár, csúszdával, amely játszószintjére mászófalon, vagy íves mászókán lehet feljutni, nagyon jó szórakozás a jövő kis sziklamászói részére. A játszóeszköz konstrukciója szín és formavilágból adódóan innovatív és légies, kivitelezését tekintve mégis robosztus. Anyaga - az élénk színekre festett HDPE panelek - teljesen ellenállók a környezeti hatásoknak. A panelek élei lekerekítettek, ezzel is minimálisra csökkentve a sérülés veszélyét. Az oszlopok, kapaszkodók és a mászóka vázának anyaga kétrétegű, azaz horganyzott és porfestett acél, amely rendkívüli módon ellenálló a környezeti hatásoknak és a vandalizmusnak. Az oszlopok felső végei gumikupakkal vannak fedve, amely nem csak a víz ellen védelmet látja el, hanem egyedi megjelenést is biztosít a terméknek. A csavaranyák szerszám nélkül oldhatatlan polietilén kupakkal fedettek. A kapaszkodók az európai és hazai biztonsági szabványoknak megfelelően készültek, kizárva ezzel az ujjak és a fej beszorulását. A csúszdatest anyaga rozsdamentes acél, az oldalfal a környezeti hatásokkal szemben teljesen ellenálló polietilén.

Erős acél konstrukció, garantált stabilitás, és a duplasoros rozsdamentes-acél golyóscsapággyal biztosított felfüggesztéseknek köszönhetően évekig karbantartásmentes és vandál-biztos. Tartós és esztétikus.
Az eszköz TÜV tanúsítványa alapján megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak.

RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek: