Csúszda Torony
Technikai adatok
Rendelési szám: 2011
Ajánl. életkor:3 - 12 év
Méret (sz x h x m):149 x 227 x 174 cm
Esési magasság:90 cm
Biztonsági tér:454 x 578 cm
Ütéscsillapító terület:elegendő a gyep vagy felső talaj
Termékcsalád:BUGLO
Letölthető dokumentumok
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
2011_(1).jpg, fém játszótéri eszköz - Csúszda Torony
fém játszótéri eszköz - Csúszda Torony
Csúszda Torony
2011_1_Csuszdak.jpg, fém játszótéri eszköz - Csúszda Torony
fém játszótéri eszköz - Csúszda Torony
Csúszda Torony
Termékleírás

Ez a csúszdatorony 1 méter alatti maximális esési magasságú, ennél fogva nem szükséges ütéscsillapító felület kialakítása, elegendő a gyep vagy a felső talaj. A toronyhoz nemcsak csúszda, hanem egy mászórámpa is tarozik. A feljutás ezen és a létrán lehetséges. A torony színtjén egy kis ekély teszi változatosabbá a játékot, lehetőséget adva a gyerekeknek különféle szerepjátékokra.
A játszóeszköz konstrukciója szín és formavilágból adódóan innovatív és légies, kivitelezését tekintve mégis robosztus. Kétrétegű, azaz horganyzott és porfestett acél, amely rendkívüli módon ellenálló a környezeti hatásoknak és a vandalizmusnak. Anyaga - az élénk színekre festett HDPE panelek - teljesen ellenállók a környezeti hatásoknak. A panelek élei lekerekítettek, ezzel is minimálisra csökkentve a sérülés veszélyét. A csavaranyák szerszám nélkül oldhatatlan polietilén kupakkal fedettek. A kapaszkodók az európai és hazai biztonsági szabványoknak megfelelően készültek, kizárva ezzel az ujjak és a fej beszorulását. A csúszdatest anyaga rozsdamentes acél, az oldalfal a környezeti hatásokkal szemben teljesen ellenálló polietilén.

Erős acél konstrukció, garantált stabilitás, és a duplasoros rozsdamentes-acél golyóscsapággyal biztosított felfüggesztéseknek köszönhetően évekig karbantartásmentes és vandál-biztos. Tartós és esztétikus.
Az eszköz TÜV tanúsítványa alapján megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak.

RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek: